06 51 46 48 45 info@crossfitdrunen.nl

Since 2021

crossfit drunen

every body can change

Harm van tongerlo (eigenaar)

Vanaf mijn 5e tot mijn 16e heb ik met veel liefde gevoetbald. Daarna ben ik mij meer gaan verdiepen in andere sporten. Ik heb 3 jaar Krav Maga beoefend en ben daarna begonnen met fitness en CrossFit. Na mijn ICT studie kwam ik erachter dat stilzitten niet aan mij besteed is en kreeg ik veel last van mijn rug door een verkeerde houding. Toen heb ik besloten om een sportopleiding te gaan doen (2012/2016). Dit is tot op de dag van vandaag de beste keuze die ik heb kunnen maken.

In de CrossFit box zul je mij niet vaak met extreem zware gewichten aan de slag zien. Dat kan ik wel, maar dat is niet waar het voor mij om draait. Waar het wel om draait is progressie. Daarbij gaat het niet per se om meer, zwaarder, harder of sneller, maar juist om technischer, correcter en efficiënter. Het gewicht en de snelheid komt pas wanneer je de techniek beheerst. Dit geldt voor zowel de groepslessen als de individuele contacturen. Training wordt op den duur routinematig, maar foutjes sluipen er stiekem toch in. Dat zijn de momenten dat je een coach nodig hebt die daar alert op is. Die coach, dat ben ik.

 

“Never give up, never back down”

Opgeven is bij CrossFit geen optie, ook al word je fysiek en mentaal op de proef gesteld. Waarschijnlijk hoor je meer dan één keer een stemmetje in je hoofd die zegt dat je niet verder kan. Toch ga je door. Want wanneer je klaar bent is er niets zo lekker als dat gevoel dat bevestigt dat je sterker bent dan je denkt.

Lesaanbod

WOD

Weightlifting

Gymnastics

Personal Training

Open Gym

Crossfit drunen

Real People. Real Results

Of je nu sterker wilt worden, je conditie wilt verbeteren, wilt afvallen of gewoon op zoek bent naar een gezellige plek om te sporten, bij CrossFit Drunen ben je aan het juiste adres. Bij ons is geen training hetzelfde. Wat wel altijd terugkomt is het groepsgevoel. CrossFit is namelijk een community sport. Ook bij CrossFit Drunen sporten we in groepen, helpen we elkaar en slepen we elkaar door de workouts heen. De coaches bij CrossFit Drunen zijn heel ervaren en leggen altijd focus op techniek en goede uitvoering. Bovendien zijn alle workouts schaalbaar voor iedereen. Dus of je nu beginner of gevorderd bent, jong of oud, dik of dun. CrossFit is voor iedereen.

Work

Gezondheid.plezier.resultaat

Crossfit drunen

Toestemming

9 + 13 =

Crossfit drunen

Christiaan Huygensweg 3-c

5151DM Drunen

Telefoon: 06 51 46 48 45

Email: info@crossfitdrunen.nl

Kom crossfit gratis proberen